info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Флаер А5

Понуда за Флаер А5

 

Опис и карактеристики

Димензија: 210 x 147

Хартија: 130 гр. Кунздрук

Печат: Двостран колор

 

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
113 Флаер А5 100 900.00 ден.
114 Флаер А5 200 1600.00 ден.
115 Флаер А5 500 4000.00 ден.
116 Флаер А5 1000 5500.00 ден.
117 Флаер А5 5000 7500.00 ден.
118 Флаер А5 10000 8850.00 ден.За друг формат, количина и хартија