info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Тефтер со спирала A5

Понуда за Тефтер со спирала A5

 

Опис и карактеристики

Димензија: 145 x 210 мм

Хартија: 0,80 гр.

Печат: Една боја 1/0

Обем: 60 листа

Корица: 300 гр. кунздрук

Печат на корица - Колор: 4/0

Повез: Спирала

 

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
26 Тефтер со спирала A5 30 2700.00 ден.
27 Тефтер со спирала A5 50 3500.00 ден.
28 Тефтер со спирала A5 100 6000.00 ден.
29 Тефтер со спирала A5 200 14000.00 ден.