info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Флаер А4

Понуда за Флаер А4

 

Опис и карактеристики

Димензија: 297 x 210

Хартија: 130 гр. Кунзрук 

Печат: двостран колор 

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
1 А4 Флаери 100 1600.00 ден.
2 А4 Флаери 200 3200.00 ден.
13 А4 Флаери 500 5500.00 ден.
14 А4 Флаери 1000 7000.00 ден.
15 А4 Флаери 5000 10000.00 ден.
16 А4 Флаери 10000 17500.00 ден.За друг формат, количина и хартија