info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

А4 Фактура

Понуда за А4 Фактура

 

Опис и карактеристики

Димензија: 210 x 297 мм

Хартија: 0,80гр.

Печат:

Една боја 1/0

Две бои 2/0

Блок: 100 листа

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
107 А4 Фактура 1/0 20 2800.00 ден.
108 А4 Фактура 2/0 20 3500.00 ден.
109 А4 Фактура 1/0 50 6000.00 ден.
110 А4 Фактура 2/0 50 6700.00 ден.
111 А4 Фактура 1/0 100 11400.00 ден.
112 А4 Фактура 2/0 100 12400.00 ден.