info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Испратница А6

Понуда за Испратница А6

 

Опис и карактеристики

Димензија: 145 х 105 мм

Хартија: Енцер

Печат:

Една боја 1/0

Две бои 2/0

Доработка: Перфорација и шиење

Корица со преклоп - 140 гр.

Блок: 100 листа

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
87 Испратница А6 - 1/0 20 1700.00 ден.
88 Испратница А6 - 2/0 20 2200.00 ден.
89 Испратница А6 - 1/0 50 2500.00 ден.
90 Испратница А6 - 2/0 50 3200.00 ден.
91 Испратница А6 - 1/0 100 4000.00 ден.
92 Испратница А6 - 2/0 100 4700.00 ден.
93 Испратница А6 - 1/0 200 7000.00 ден.
94 Испратница А6 - 2/0 200 8000.00 ден.