info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Флаер А5

Понуда за Флаер А5

 

Опис и карактеристики

Димензија: 210 x 147

Хартија: 130 гр. Кунздрук

Печат: Двостран колор

 

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
113 Флаер А5 100 2300.00 ден.
114 Флаер А5 200 3300.00 ден.
115 Флаер А5 500 5000.00 ден.
116 Флаер А5 1000 6500.00 ден.
117 Флаер А5 5000 8800.00 ден.
118 Флаер А5 10000 10000.00 ден.За друг формат, количина и хартија