info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Флаер А6

Понуда за Флаер А6

 

Опис и карактеристики

Димензија: 148 x 105

Хартија: 130 гр. Кунздрук

Печат: Двостран колор

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
124 Флаер А6 100 1300.00 ден.
125 Флаер А6 200 1700.00 ден.
126 Флаер А6 500 4400.00 ден.
127 Флаер А6 1000 5600.00 ден.
128 Флаер А6 5000 8200.00 ден.
129 Флаер А6 10000 9000.00 ден.За друг формат, количина и хартија