info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Постер А3

Понуда за Постер А3

 

Опис и карактеристики

Димензија: 420 x 297

Хартија: 150 гр. кунздрук

Печат: едностран колор 4/0

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
130 Постер А3 100 2000.00 ден.
131 Постер А3 200 3500.00 ден.
132 Постер А3 500 7000.00 ден.За друг формат, количина и хартија