info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Постер 600 мм х 330 мм

Понуда за Постер 600 мм х 330 мм

 

Опис и карактеристики

Димензија: 600 мм   х   330 мм

Хартија: 130 гр. кунздрук.

Печат: едностран колор 4/0

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
143 Постер 600 мм х 330 мм 100 2500.00 ден.
144 Постер 600 мм х 330 мм 200 4800.00 ден.
145 Постер 600 мм х 330 мм 500 9000.00 ден.За друг формат, количина и хартија