info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

А4 Меморандум

Понуда за А4 Меморандум

 

Опис и карактеристики

Димензија: 210 x 297 мм

Хартија: 0,80 гр.

Печат: Една боја 1/0

Доработка: Лепење

Блок: 100 листа

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
54 Меморандум А4 20 3000.00 ден.
55 Меморандум А4 50 6000.00 ден.
56 Меморандум А4 100 10000.00 ден.
57 Меморандум А4 200 18000.00 ден.