info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Сертификат

Понуда за Сертификат

 

Опис и карактеристики

Формат: 297 x 210 мм

Хартија: 0,250 гр. - кунздрук

Печат колор: 4/0

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
173 Сертификат 100 2000.00 ден.
174 Сертификат 200 3000.00 ден.
175 Сертификат 500 6000.00 ден.