info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Благодарница А4

Понуда за Благодарница А4

 

Опис и карактеристики

Формат: 297 x 210 мм

Хартија: 0,250 гр. - кунздрук

Печат колор: 4/0

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
176 Благодарница А4 100 2000.00 ден.
177 Благодарница А4 200 3000.00 ден.
178 Благодарница А4 500 6000.00 ден.