info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Уверение А4

Понуда за Уверение А4

 

Опис и карактеристики

Формат: 297 x 210 мм

Хартија: 0,250 гр. - кунздрук

Печат колор: 4/0

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
179 Уверение А4 100 2000.00 ден.
180 Уверение А4 200 3000.00 ден.
181 Уверение А4 500 6000.00 ден.