info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Тефтер со спирала A4

Понуда за Тефтер со спирала A4

 

Опис и карактеристики

Димензија: 210 x 297 мм

Хартија: 0,80 гр.

Печат: Една боја 1/0

Обем: 60 листа

Корица: 300 гр. кунздрук

Печат на корица - Колор: 4/0

Повез: Спирала

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
68 Тефтер со спирала A4 30 4500.00 ден.
69 Тефтер со спирала A4 50 7000.00 ден.
67 Тефтер со спирала A4 100 12000.00 ден.
66 Тефтер со спирала A4 200 22000.00 ден.