info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Флаер А4

Понуда за Флаер А4

 

Опис и карактеристики

Димензија: 297 x 210

Хартија: 130 гр. Кунзрук 

Печат: двостран колор 

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
1 А4 Флаери 100 2500.00 ден.
2 А4 Флаери 200 4000.00 ден.
13 А4 Флаери 500 6900.00 ден.
14 А4 Флаери 1000 8800.00 ден.
15 А4 Флаери 5000 12500.00 ден.
16 А4 Флаери 10000 21500.00 ден.За друг формат, количина и хартија