info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Американ Флаер

Понуда за Американ Флаер

 

Опис и карактеристики

Димензија: 210 х 99

Хартија: 130гр. кунздрук

Печат: двостран колор

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
119 Американ Флаер 100 900.00 ден.
120 Американ Флаер 200 1600.00 ден.
121 Американ Флаер 500 2800.00 ден.
122 Американ Флаер 1000 4500.00 ден.
123 Американ Флаер 5000 7000.00 ден.За друг формат, количина и хартија