info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Папка со лепен џеб

Понуда за Папка со лепен џеб

 

Опис и карактеристики

Димензија: 230 x 320

Хартија: 300 гр, кунздрук

Печат: едностран колор 4/0

 

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
70 Папка со лепен џеб 100 5310.00 ден.
133 Папка со лепен џеб 200 7000.00 ден.
134 Папка со лепен џеб 500 9000.00 ден.