info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Образец М4

Понуда за Образец М4

 

Опис и карактеристики

Димензија: 297 x 210 мм

Хартија: енцер

Печат: Една Боја - 1/0

Блок: 100 листа

Доработка: Лепење

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
151 Образец М4 125.00 ден.