info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Образец пп50

Понуда за Образец пп50

 

Опис и карактеристики

Димензија: 147 х 99 мм

Хартија: енцер

Печат: Две бои 2/0

Блок: 100 листа

Доработка: Лепење

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
146 Образец ПП50 38.00 ден.