info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Попис на акти

Понуда за Попис на акти

 

Опис и карактеристики

Димензија: 350 x 250 мм

Хартија: 0,80 гр.

Обем: 100 листа

Тврд повез

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
158 Попис на акти 300.00 ден.