info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Испратница А4

Понуда за Испратница А4

 

Опис и карактеристики

Димензија: 210 x 297 мм

Хартија: Енцер

Печат:

Една боја 1/0

Две бои 2/0

Доработка: Перфорација и шиење

Корица со преклоп - 140 гр.

Блок: 100 листа

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
71 Испратница А4 - 1/0 20 3600.00 ден.
72 Испратница А4 - 2/0 20 4300.00 ден.
73 Испратница А4 - 1/0 50 5900.00 ден.
74 Испратница А4 - 2/0 50 6900.00 ден.
75 Испратница А4 - 1/0 100 10300.00 ден.
76 Испратница А4 - 2/0 100 11400.00 ден.
77 Испратница А4 - 1/0 200 19200.00 ден.
78 Испратница А4 - 2/0 200 20400.00 ден.