info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Образец пп10

Понуда за Образец пп10

 

Опис и карактеристики

Димензија: 147 х 99 мм

Хартија: енцер

Печат: Една боја 1/0

Блок: 100 листа

Доработка: Лепење

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
103 Образец ПП10 40.00 ден.