info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Испратница А24

Понуда за Испратница А24

 

Опис и карактеристики

Димензија: 99 х 210 мм

Хартија: Енцер

Печат:

Една боја 1/0

Две бои 2/0

Доработка: Перфорација и шиење

Корица со преклоп - 140 гр.

Блок: 100 листа

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
95 Испратница А24 - 1/0 20 2400.00 ден.
96 Испратница А24 - 2/0 20 3100.00 ден.
97 Испратница А24 - 1/0 50 3000.00 ден.
98 Испратница А24 - 2/0 50 3600.00 ден.
99 Испратница А24 - 1/0 100 4800.00 ден.
100 Испратница А24 - 2/0 100 5700.00 ден.
101 Испратница А24 - 1/0 200 8400.00 ден.
102 Испратница А24 - 2/0 200 9300.00 ден.