info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Аптекарски печатени кесички

Понуда за Аптекарски печатени кесички

Опис и карактеристики

Димензија: 13 х 9,5 ; 11 x 7

Хартија: 0,70 гр.

Печат: 1/0 ; 2/0 ; 4/0

 
За друг формат, количина и хартија