info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Покана за Крштевка

Понуда за Покана за Крштевка

 

Опис и карактеристики

Димензии: 160х110 мм

Хартија: 0,250 гр. кунздрук

Печат колор: 4/0

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
161 Покана за Крштевка 100 1000.00 ден.
162 Покана за Крштевка 200 1500.00 ден.
163 Покана за Крштевка 500 2500.00 ден.
164 Покана за Крштевка 1000 4000.00 ден.