info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Покана за Свадба

Понуда за Покана за Свадба

 

Опис и карактеристики

Димензии: 160х110 мм

Хартија: 0,250 гр. кунздрук

Печат колор: 4/0

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
165 Покана за Свадба 100 1000.00 ден.
166 Покана за Свадба 200 1500.00 ден.
167 Покана за Свадба 500 3200.00 ден.
168 Покана за Свадба 1000 5000.00 ден.