info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Покана

Понуда за Покана

 

Опис и карактеристики

Димензии: 160х110 мм

Хартија: 0,250 гр. кунздрук

Печат колор: 4/0

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
169 Покана 100 1000.00 ден.
170 Покана 200 1500.00 ден.
171 Покана 500 3200.00 ден.
172 Покана 1000 5000.00 ден.