info@printmarket.mk
+389 2 2622 693
070-764-650

Пријател на Вашата компанија

Визит Карти едностран печат 4/0

Понуда за Визит Карти едностран печат 4/0

 

Опис и карактеристики

Димензија:      90mm х 50mm
Хартија: 300гр кунзрук
Печат: едностран 4/0

Цени

ID

Производ

Кол.

Цена

 
135 Визит Карти 100 500.00 ден.
136 Визит Карти 200 700.00 ден.
137 Визит Карти 500 1000.00 ден.
138 Визит Карти 1000 1416.00 ден.За друг формат, количина и хартија